понеделник, 2 януари 2012 г.

Nine Inch Nails - We're In This Together

Не съм човек на равносметките, не съм правила, нямам и планове да започвам сега. Планове също трудно правя, най-общо казано нося се по течението, за добро или лошо. И нормално - и хубави неща са ми се случвали, и не чак толкова хубави. Но винаги с мен са били мечтите, надеждите. За по-добри неща, за по-истински и по-смислени.
Благодаря на хората, които ми писаха, макар да не ме познават лично и отправиха към мен мили и топли думи и пожелания за празниците. На свой ред връщам жеста със същото - нека новата година бъде добра, здрава, щастлива за вас и близките ви, да имате време за любими неща и хора и нека поводите за усмивки бъдат бързо и лесно начинание.
Изпратих една трудна и сложна за мен година, може би донякъде аз си я направих такава. Не че обичам усложненията, напротив дори, но осъзнавам заслугата си в случая.
Отново залагам на оптимистичната нагласа за новата година в самото й начало, макар да знам, че няма да е лека. Но този път ми се иска да участието ми в подреждането на моя живот да е по-дейно и определящо. Пожелавам си да вземам правилните решения и да подбирам стойностните хора около себе си и знам, че така максимално ще се улесня. За някои това може би изглежда елементарно, но за мен е доста трудно начинание и винаги е било такова. Защото се уморих от несбъднатости.
Музиката на Nine Inch Nails нямат особено отношение към празниците и в частност настъпването на новата година, но заложих на това парче, защото то беше едно от всичките хубави неща, които се въртяха в празничната нощ след 12ч. на първи януари 2012. Бях с любими за мен хора, с които по традиция от няколко години заедно празнуваме, които идват в този бар от различни краища на България, че и отвън, които не ги спира сняг, виелици, мокри и заледени пътища, "we're in this together now", защото знаят, че заедно ще си изкараме весело, ще пеем и танцуваме до зори на любимата си музика, заедно ще запалим бенгалския огън в 12, а след това заедно ще се смеем до сълзи над смешните късмети от новогодишните баници и заедно ще съжаляваме, че други някои любими хора не могат да са сред нас в тези моменти на споделено щастие.
Весела, щастлива и успешна Нова година на всички!

3 коментара:

  1. О, Sekamo (вече знам името ти, но ще го запазя в тайна) и ме прозълзи и ме усмихна едновременно.
    Дори и да не те познавам, някак си знам, че те харесвам и те прегръщам силно с надежда повечето неща, които си пожелаваш да се сбъднат. Едва ли ще са всичките, но нека да са по-голямата част. Да си щастлива и чак сърцето ти да се усмихва, не само устните.

    И моята нова година бе подобна на твоята, толкова прекрасна, с приятели с които не се виждаме често, с преобладаваща рок музика и със много смях над късметите, а като си помисля, че бях на крачка да се откажа и да я пропусна!
    Само дето бенгалският ни огън липсваше (някои от компанията забравил да вземе в суматохата) но пък си имахме огън в голяма камина и много в сърцето :)
    На всички пожелавам, до колкото зависи и от самите нас, да успеем да си създадем една наистина хубава нова 2012г. в която сълзите, тъгата и болката да бъдат във въжможно най-минимални количества.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти за милите и хубави думи, Violka, симпатията е взаимна, знаеш :) Радвам се, че си имала весело изкарване с твоята компания и най-вече, че ни си се отказала в последния момент. Трябва да се използват и оползотворяват такива възможности винаги, когато има начин :)
    Наздраве за красивите и щастливи мигове, които ни предстоят през тази година!

    ОтговорИзтриване