сряда, 11 август 2010 г.

De/Vision отново в БГ по покана на depeche-mode.org

Радвам се, че официално вече мога да съобщя анонса: По случай 5 години от създаването на най-големия форум на българските почитатели на Depeche mode, същият, съвместно със спонсора Tuborg Bulgaria, е поканил немската синт-поп група De/Vision като специални гости на събитието. Концертът ще се състои на 16.10.2010 г. в столичния Sofia Live Club.
Сценарият се повтаря от близката 2008 г., когато същата група гостува на Convention 2008 на depeche-mode.org. Тогава концертът се състоя в парти-център „4 км” и които са присъствали там, знаят че се получи много добро представяне. С нетърпение очаквам предстоящото събиране, тъй организаторите на събитието са ми приятели и знам, че го правят не за лични облаги, а заради фенската идея и досега не е имало издънки на досегашните сбирки.
Лично за мен това ще бъде трето посещение на концерт на De/Vision. Тази година през м. май ги гледах в Берлин, на тяхна територия, като спирка от актуалния им тур, сега ми предстои и на родна. Немското Дуо ще представи актуалния си 11-ти албум със заглавие "Popgefahr" (видео към първия сингъл от албума). След края на концерта, нощта ще премине в Depeche Mode вечер, с DJ-те от форума, които по традиция пускат на тези партита.

Няма коментари:

Публикуване на коментар